Skip to main content

Isuzu

Isuzu er en av Norges mest solgte pickuper, og hver fjerde pickup som kjøpes i Norge er en Isuzu D-MAX. Det er ikke rart. Isuzu har siden 1963 arbeidet med å skape et kjøretøy som ser ut som en personbil, men som fungerer som en lastebil. Resultatet er et sterkere og sikrere kjøretøy - som ser bra ut.

Sportwagen AS er merkeforhandler og merkeverksted for Isuzu pickup i Norge.

En pickup for alle

Finn din favoritt - Fra D-MAX til Arctic Trucks med enda høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Isuzu leverer høykvalitets bil til håndverkere, jegere, fiskere, naturglade mennesker og de som trenger eller ønsker en ekstra hardfør og tøff bil.

Isuzu har modeller for varierte behov, som større dekk og lasteplan, eller Entreprenør Edition med lukket varerom og store sideluker. Du får en allsidig og pålitelig bil.

Motoren i Isuzu pickuper er verdensledende på driftsikkerhet og effektivitet. Høyere dreiemoment på bakhjulene gir blant annet ekte offroad-egenskaper og 3,5 tonn tilhengervekt.

Ekstrautstyr og muligheter

Vi kan skaffe alt av ekstrautstyr du trenger til din nye Isuzu pickup. Den praktiske og hardføre bilen kan påmonteres alt fra vinsj, bakmonterte lys for jakt, signallys på taket osv. Du har nesten ubegrensede muligheter med Isuzu. Vi hjelper deg å sette sammen din drømmebil som matcher dine behov.

Merkeverksted for Isuzu

I tillegg til å være forhandler av Isuzu pickup, er Sportwagen AS også merkeverksted. Det vil si at vi er spesialister på Isuzu, og du får en bil med originale Isuzu-deler etter service og reparasjon. Dette forlenger både levetid og pålitelighet.

Vi hjelper deg også med forsikring og finanisering hvis du trenger dette. Kom innom vår butikk for en prøvekjøring av den robuste og tøffe bilen.