Om oss

Sportwagen AS er en privateid og uavhengig bilbutikk samt verksted for Mercedes-Benz og Isuzu i Vestby. Gjennom mange år i bilbransjen har vi opparbeidet oss stor kompetanse på Mercedes-Benz. De senere år har vi utviklet en avdeling for Youngtimer. Youngtimer er eksklusive biler som i fremtiden vil bli klassikere. Vår lidenskap er stor, og vi utvikler oss stadig på dette området.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår butikk i Vestby for en hyggelig bilprat. Her kan du få en kopp kaffe mens du ser på bilene vi har inne. Vi forteller deg gjerne om alle dine muligheter og hva vi kan hjelpe deg med.

Hva får du hos oss

Hos oss får du god service og dybdekunnskap om din bil. Vi er sertifiserte innen service og reparasjon på både Mercedes og Isuzu, og er blant annet tilknyttet ASSYST-systemet så din Mercedes-service blir registrert i skyen. Vi har arbeidet med Mercedes og Isuzu i en årrekke, og bruker originalutstyr og originalt diagnoseutstyr.

Vi har lidenskap for biler og brenner for den gode kvaliteten og sikkerheten du får hos Mercedes og Isuzu. Det er ikke tilfeldig at det er merkene vi forhandler.

Finn din drømmebil

Sammen med deg finner vi din drømmebil, og kan montere hva enn du ønsker av tilbehør og ekstrautstyr - slik at du får akkurat den bilen du trenger. Et manglende hengerfeste skal ikke være grunnen til at du ikke går for bilen du har sett deg ut. Du må gjerne komme på prøvekjøring og få følelsen av hvordan det er å eie en Mercedes eller Isuszu pickup.

Forsikring og finansiering

Trenger du billån for å finansiere din bil så hjelper vi deg med det. Ved hjelp av BankID kan du signere alle lånepapirer og registreringspapirer hos oss. Vi har gode betingelser hos Nordea Finans AS og forsikring hos Gjensidige forsikring, DNB og If.

Verksted

I vårt verksted får du reparert din Mercedes eller Isuzu til en konkurransedyktig pris, og vi bruker så klart originaldeler. Vi har ekstrautstyr fra kvalitetsmerker.

Adresse

Høgdaveien 6
1543 Vestby

Kontakt

Telefon 22 28 00 00
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider

Man-fre: kl. 09.00 – 16.30
Lørdag: kl. 10.00 - 15.00

Personvern | Sportwagen AS eier alle rettigheter til innhold på siden